Mennyit kell ennie?
Figyelt kérdés
8 hónapos 66 cm és 6900 gramm2015. ápr. 23. 15:16
1/4 anonim válasza:
Tápszeres vagy anyatejes? Miket eszik?, hányszor egy nap?
Mert erre így nem lehet válaszolni.
2/4 A kérdező kommentje:
6 hónapos korig csak anyatejet kapott, azóta egyszer kap gyümölcsöt egyszer főzeléket és ezek mellé még min dig anyatejet. főzelékből szerintem kevés amit eszik 60-70 gr
2015. ápr. 23. 17:00
3/4 anonim válasza:
enyém 8,5 hós. 8000g és 75cm.
reggel ébredés után szopizik, 10kor eszik 200g gyümit, 14kor eszik egy üveg főzeléket (kb 200g az is), 18kor eszik tejpépet kb 200 az is (eddig ezt sose figyeltem, de így egész jó rendszer van benne :D) és este 22kor kap tápszert 210ml-t. Havi 300g körül hízik, semmi extra, szép nyúlánk baba, nem kövér. most pár napja azt vettem észre, hogy főzelékből többet is elbírna, mert a 18 néha előre csúszik mert éhes.
4/4 anonim válasza:
3as vagyok, ő is 6 hós korig anyatejes volt, de egyből kiváltottunk étkezéseket, nem rázta meg hálisten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!