6 hónapos babának hányszor és kb. mennyit "kellene" ennie egy nap (pépeket)?
2 evést váltottunk ki eddig, a tízórait és az uzsonnát. Délelőtt kapja a gyümölcsöt, délután a főzelékeket. Próbáltam a délit kiváltani, de még nem fogadta el ebédre. Valaki azt mondja, hogy még három pépes étkezés sok neki egy nap, a védőnő szerint már 3szor kapjon.
Mennyinek kellene egy adagnak lennie? Kisfiam ha bébiételt eszik éppenhogy elég neki egy 190gramos üveg, van hogy még nyitja a kis száját, hogy kér, főleg a gyümölcsnél, ha pedig én készítem neki a gyümiset még úgysem elég neki. Babakekszet rakok bele, hogy laktatóbb legyen, de így is megeszik néha kb. 260 grammot is.
Nem szeretném hogy megterhelje a kis gyomrát. Mert volt is, hogy vissza is bukta a pépet. Így kipróbáltam, hogy nem is adtam neki olyan nagy adagot. De ilyenkor meg olyan rosszul érzem magam. Nem tudom, hogy adjam neki amennyit kér? Egyébként ha elfogy az üvegből nem sír utána, viszont simán megenne többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!