Leírnád 1 éves gyermeked étkezési szokásait? Hánykor mit eszik? Mennyi vizet iszik egy nap?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 20:40
21/27 anonim válasza:
Az én babám először babapiskótát kapott és azzal tanult meg rágni. Kenyeret jóval később kapott és akkor már szépen rágott. Szerintem ez is ügyesség kérdése. Van akinek megy hamar, van akinek kell egy kis idő mire megy rendesen. A kislányom most már elrágcsál egy kemény kekszet is, de eleinte fuldoklott tőle. Van olyan ismerősöm, akinek a gyerekének 10 hónaposan simán ment a keksz evés. Először kenyér héjat adj neki, vagy kifli véget.
22/27 anonim válasza:
8 honapos kora ota kap darabosakat és o is már 10 honaposan simán ette a vajas kekszeket is, a puffasztott buza szeleteket, babapiskotát..viszont ezen nem tudunk "továbblépni"...és ugy adnék már neki én is kis kenyéfalatkákat kulonbozo krémekkel :)
23/27 anonim válasza:
kérdezo, amikor adtam neki puhább kenyérnek a héját, o benyomja az egészet a szájába... amikor kisgyerekekkel foglalkoztam, náluk nem volt gond, emlékszem az egyik kislány 10 honaposan ette a kenyeret..mindent az inyével elnyamogott, de a fiam, mindent betesz a szájába és utána probál meg "rágni"
24/27 A kérdező kommentje:
én babám is beveszi mélyre de nem próbálja meg leharapni, csak szopogatja, amikor harapni akar kiveszi a szájából és csak a hegyét harapja
volt, hoyg már is megijedt amikor látta hogy szinte torokig beveszi a kenyérhéjat, de mondtam, hogy csak áztatja a nyálban :)
de szerintem le sem tudná harapni így..
2015. ápr. 24. 09:19
25/27 A kérdező kommentje:
*más is megijedt
2015. ápr. 24. 09:20
26/27 anonim válasza:
na most probáltam neki kalácsot adni, de csak joghurttal (h ne legyen olyan száraz :D) elég jol ment.. a kenyértol talán én jobban félek, mint o :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!