Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Vacsi ötletek 11 hósnak?

Vacsi ötletek 11 hósnak?

Figyelt kérdés
Elalvás előtt szopizik de egy ideje úgy vettem észre igényli a szilárd ételt este is.Szokott enni csipkebogyólekváros kenyeret (mert ez házi,nincs benne cukor.jó savanykás de imádja),tojáskrémes kenyeret csak sárgájából.Szoktam neki rántottát csinálni csak sárgájából.azt is imádja.6 fogacskája van.érdekelnének még ötletek.
2015. ápr. 21. 05:06
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Ehet cukrosat is nyugodtan. De adhatsz neki mindent, amit ti vacsiztok.
2015. ápr. 21. 06:54
 2/3 Münki ***** válasza:

Az enyém imádja a (házi) kenőmájast, tejbegrízt és amit bármikor elővehetek: virsli. Ebből is van a Fini mini gyerekeknek, ami kisebb és puhább a bőre, el tudják rágni.

Ezen kívül szereti a kőrözöttet (kevesebb fűszerrel, nyilván), a selyemsonkát (ezt is meg tudják rágni).

Amikor ekkora volt kapott tejpépeket is még, szerette őket. Hirtelen ennyi jutott az eszembe:-)

2015. ápr. 21. 07:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) Akkor megnyugodtam hogy Ti már ennyi mindent adtatok a babátoknak.Azért kérdeztem csak mert a védőnő nagyon ellene van minden ilyesmi kajának.azt viszont látom a fiamon,hogy megérett a nem csak pépes-főzelékes cuccokra.
2015. ápr. 21. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!