Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Nem vagyok a cukrozás híve,...

Nem vagyok a cukrozás híve, de már kétségbeestem ami a joghurtokat, v túrót illeti, nyírfacukorról 10 hósnak vélemény?

Figyelt kérdés

próbáltam már, hogy a túróba pl a bébidesszertet keverem(nem egy olcsó mulatság, ha azt nézzük hogy 2 napig tart 700 Ft..(tehát szinte tápszer árban veszem)ill kevertem már bele kölsegolyót, tönkölypelyhet, de szóval így sem eszi a túrót, nat.joghurtot, ami enyhén is ugyan, de savanykás ízű.

ezen kívül még a sajt van ötletem tejtermék címen, azt az ebédjébe belekeverve szereti, magában nem rágcsálja el

2015. ápr. 20. 17:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Na most én szét leszek pirospacsizva...

Nálunk a lányomat ki lehetett kergetni a zöldségekkel a világból.

Semmit nem evett meg, pedig a sárgarépától a krumplin keresztül a spárgáig mindent próbáltam neki.

A végén sírva hívtam anyukámat, anyósomat, hogy mi a fenét csináljak, mert a gyereket ki lehet kergetni a világból a zöldségekkel. (mi ekkorra már a darabos kajánál tartottunk)

Nos, mint kiderült, a férjem is és én is pont ilyen gyerekek voltunk. És az a két nő, akik eddig soha nem értettek egyet, ugyanazt mondták: amikor párolod tegyél rá egy pici cukrot.

Kínomban megcsináltam. Nem kellett két hét és a gyerek fejében a zöldség pozitív visszacsatolást kapott: a zöldség édes- a zöldség finom. Azóta öt éves és bármilyen zöldséget, zöldséges ételt befal.

2015. ápr. 24. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!