Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Van vagy nincs arra törvény/re...

Van vagy nincs arra törvény/rendelet, hogy büntetendő a kisgyermeket teljesen húsmentes, vegetáriánus koszton tartani?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 14. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Tényleg azért pocsékolod most az időd akkor, hogy engem meggyőzz? Fölösleges.
2015. ápr. 28. 10:17
 42/61 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező!!

Ha neked "fölösleges időpocsékolás" leírni az igazat, akkor minek is tetted fel a kérdést???

2015. ápr. 28. 10:57
 43/61 anonim ***** válasza:
79%
juj. ez fájt. mintha te tetted volna fel a kérdést, és próbálnál oldalakon keresztül meggyőzni minket, hogy muszáj húst enni..akkor ki is az időpocsékoló?
2015. ápr. 28. 20:24
 44/61 anonim ***** válasza:
32%
Már bocsi, de nem az volt a kérdés, hogy kell-e húst enni (mindenki szabadon eldönti), hanem, hogy szabad-e egy kisgyereket vegetáriánus koszton tartani? Nyilván a beleegyezése nélkül, hiszen ő még nem tud dönteni, mondjuk 2 évesen, főleg, ha azt se tudja, hogy mi az a hús!
2015. ápr. 29. 02:33
 45/61 anonim ***** válasza:
63%
a kérdés az volt, hogy van-e rendelet...s szerencsére nincs.
2015. ápr. 29. 20:06
 46/61 anonim ***** válasza:
25%
Már bocsi, de itt sokan írták, hogy sötétek a magyarok a témát illetően. Ilyen hozzáállással mit vártok? Te eldöntötted, hogy vegetáriánus leszel, és ebbe belekényszeríted a gyerekedet is? Szerinted van hozzá jogod? Egyébként mondja már meg valaki, hogy egy vegetáriánus szervezet, miből jut fehérjéhez? Oké a szójabab meg a tofu, de ezt eszik mindig? Merthogy egy vegetáriánus nem fogyaszt állattól valót. Maradt a rizs, a zöldség, a szójabab meg a tofu. Szóval a gyerek egy héten minimum 4-5-ször tofut meg szójababot fog enni?
2015. ápr. 30. 02:34
 47/61 anonim ***** válasza:
Utolsó, te ugyanilyen erővel belekényszeríted a gyereked, hogy azt egye, amit te. Nem meggyőző.
2015. ápr. 30. 07:19
 48/61 anonim ***** válasza:
56%

46os nézz kicsit utána...

Amúgy, miért ilyen egyértelmű, hogy ha eszik húst, akkor egészségesen etetik? Most láttam egy babakocsiban ülőt, kólával..

2015. ápr. 30. 08:53
 49/61 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez viszont olyan, amit pontosan nem szabadna megengedni! Felelőtlenség tetőfoka a szülők részéről. Emlékszem, mikor még én voltam kicsi, nekem nem engedte az anyám a kólát, és nagyon jól tette!
2015. ápr. 30. 11:14
 50/61 anonim válasza:
56%

"Egyébként mondja már meg valaki, hogy egy vegetáriánus szervezet, miből jut fehérjéhez?"

Ha húsból lenne lehetséges fehérjéhez és aminosavakhoz jutni a vegetáriánus/vegán emberek, sőt a növényevő emlős állatok nem is létezhetnének. Nyilván. Az hogy léteznek és köszönik még jól is vannak ráadásul nem gyanús egy kicsit sem neked? :D:D:D Ha ettől sem esik le nektek hogy valamit rosszul tudtok a témával kapcsolatosan hát akkor erről ennyit...

2015. ápr. 30. 15:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!