Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hetente hányszor ehet húst a...

Hetente hányszor ehet húst a 6 hónapos baba? Sok mindent eszünk már, csak "túladagolni" nem akarom, ha egyáltalán lehet ilyet.

Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
senki nem liheg tul semmit csak feltett egy kerdest a kerdezo. nem mindenki ad uvegeset a babanak....aki azt ad annak nyilvan konnyebb a dolga, hisz ra van irva mit mikortol. en jobban bizok abban amit magam csinalok, de.van amivel en is ovatos vagyok mivel az etelallergia genetika, nalunk sajnos elofordult. nalatok gondolom nem.
2015. ápr. 3. 02:26
 12/12 anonim ***** válasza:
9-es, itt Franciaországban azt mondják szinte csak szin marhahust kéne kapniuk, abban van sok protein, amitol épulnek az izmok.. engem kicsit megdorgált az orvos, mikor azt feleltem a kérdésére, hogy hetente kb. egyszer kap marhahust a gyerekem, ekkor 5 honapos volt!
2015. ápr. 3. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!