Hetente hányszor ehet húst a 6 hónapos baba? Sok mindent eszünk már, csak "túladagolni" nem akarom, ha egyáltalán lehet ilyet.
Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 09:33
11/12 anonim válasza:
senki nem liheg tul semmit csak feltett egy kerdest a kerdezo. nem mindenki ad uvegeset a babanak....aki azt ad annak nyilvan konnyebb a dolga, hisz ra van irva mit mikortol. en jobban bizok abban amit magam csinalok, de.van amivel en is ovatos vagyok mivel az etelallergia genetika, nalunk sajnos elofordult. nalatok gondolom nem.
12/12 anonim válasza:
9-es, itt Franciaországban azt mondják szinte csak szin marhahust kéne kapniuk, abban van sok protein, amitol épulnek az izmok.. engem kicsit megdorgált az orvos, mikor azt feleltem a kérdésére, hogy hetente kb. egyszer kap marhahust a gyerekem, ekkor 5 honapos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!