Miért nem lakik jól fözzelékkel egy 8 hónapos baba?
Meg eszik csirkemelet krumplival felhígitva egy kicsit hogy ne legyen sürű az 180ml. De 1 óra múlva éhes vagy fél órára. Banán esetével is így van büfi van, kezzével jelzi és a szájjával,h. Nem kell több. 1 óra vagy jobbik esetbe 2 óra múlva megint éhes
Orvost megkérdeztem azt mondta.h. Ilyen kor pedig a sűrűt szeretik ( ennyit mondot)
Védőnő azt mondta ,h. Átszalad az étel rajta
Semilyen tanácsot nem kapok nem hiszem el.h. Csak Én vagyok ílyen helyzetbe!!
köszönöm előre is a okos válaszokat!
mibol gondolod h ehes?
amugy tenyleg a surut szeretik. a lanyom ebedre jo hig tejpepet eszik, alig eszi pedig regen imadta. vacsora fozeleket kap: krumpli csirke brokkoli - megal benne a kanal, meg nem enném de ő 180 ml utan még tatja a szajat. (8 hos)
hát a krumpli csirkével elég kevés...tegyél hozzá még valamit. és ne legyen híg, én annyira csinálom sűrűre, hogy a kanálról ne folyjon le. kellemes főzelék/pép állaga van. ha kell sűrítsd gabonapéppel. semmi nincs benne csak natur gabona liszt.
amúgy én meg sem állok 3-4 összetevőnél...tegnap brokkolit-almát-krumplit-husit kapott. én a krumplit nem számolom és a húst sem, mert az alap...és ezek mellé még 1-2 zöldséget teszek. vagy előtte répa-fehérrépa-brokkoli-krumpli-hús...tehát jó kis zöldség leves jó sűrűn :)
4es vagyok....ilyen főzelékből megeszik a fiam 200-240ml-t és tuti jól lakik, de ha 1-2 óra múlva viszem aludni van hogy 90-120ml tápszert csinálok neki....van hogy 30ml-t iszik van hogy az egészet. de már a felénél elalszik, de még nem adja oda a cumit :)
mikor mit eszik a babád?
banán és az összes gyümölcs cukor+víz, 1,5 óra alatt átmegy a szervezetén :) minden embernek...
180 főleg, hogy hígítod, lehet, hogy kevés. add sűrűn, az a cél, hogy jól lakjon, nem? és adj utána inni.
ha az alváshoz kér tápszert akkor nem éhes, hanem megszokta, hogy azon alszik el, sok babának kell a cumisüveg elalváshoz, más meg cumizik vagy cicizik, nincs ebben semmi rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!