Mikor kell elkezdeni hozzátáplálást egy csak anyatejes babánál?
először próbálkozz a lével, sütőtökkel, elfogja fogadni előbb utóbb, az én lányom is utált inni de mindennap oda adtam neki a cumisüveget és rá is kapott egy-két hét alatt.
a vizet amúgy az én lányom se issza, az megint egy külön történet hisz annak nincs íze. azt általában nem szeretik a babák.
anyatejes babánál a heti 1 széklet se baj,ha nem nyügős és nem erőlködik.
4-es
Kislányom majdnem 8 hónapos volt, amikor hajlandó volt elkezdeni a hozzátáplálást. Addig csak anyatej, meg vizet sem kapott.
Semmi káros következménye nem lett. Gyorsan megtanult kanállal enni, pohárból inni stb.
Tudom, hogy normális a ritkább széklet is.Csak 5hónapon keresztül mindig volt naponta legalább egy kakis pelus.A pisis pelus is kezd könnyebb lenni.Ezért gondoltam, hogy már kevés neki az anyatej.Amugy hangulatában nem változott semmit.
Köszönöm a válaszokat a baracklevet és a sütőtököt még megprobálom, ha nem sikerül akkor várok vele még. Majd hetente egyszer probálkozok.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!