Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hogyan, mivel passzírozzátok...

Hogyan, mivel passzírozzátok a zöldborsót?

Figyelt kérdés
És mennyit főzzek meg ahhoz, hogy az átpasszírozás után is elég legyen?
2015. márc. 20. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Én üvegeset vettem az elején, azt nem kellett passzírozgatni. Akkor főztem, amikor már ehette passzírozás nélkül.
2015. márc. 20. 09:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Soha nem passzíroztam, max leturmixoltam. De olvastam itt, hogy sokan szűrővel csinálják.
2015. márc. 20. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Villával
2015. márc. 20. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
én inkább nem adtam 8 hós koráig, utána meg már nem passzíroztam. semmi gond nem volt vele. amúgy elég száraz, én a főzőlevével vagy babavízzel felszoktam önteni, hogy könnyebben elvigye a turmix, és így mennyiségre se szokott kevés lenni. kb két bögrényit főztem meg, és abból lett úgy 400-500 ml, amit más zöldségekkel vegyítve 4-5 alkalomra evett meg.
2015. márc. 20. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyszer csináltam meg magam neki, átnyomkodtam szűrőn de olyan egy pepecs munka, hogy utána borsót már csak üveges változatban kapott amíg nem ehette héjastól. Olvastam olyat is , hogy valaki szemenként kinyomkodta a héjából, ehhez a változathoz sem volt türelmem.
2015. márc. 20. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:

botmixet

mindig nagyobb adag és fagyóba eltettem

2015. márc. 20. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:

A robotgép és a botmixer nem passzíroz, hanem pürésít.

A borsót nem azért kell passzírozni, mert a baba azt eszi meg könnyen, hanem azért, mert a héja emésztési problémát okozhat. Szóval ha turmixolod, lesz püréd, de héjastól...

Kérdező, nyomd át egy kisebb szűrőn és kész, vagy apró lyukú krumplinyomón.

2015. márc. 20. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:
En eloszor megparolom, h puha legyen, aztan keziturmixszal. Nekem eleg pepes szokott lenni es siman megeszik a babaim :)
2015. márc. 20. 11:26
 9/9 anonim válasza:
én láncfűrésszel szoktam :))
2015. ápr. 11. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!