Zöldborsót milyen eszközzel passzírozzátok át?
Figyelt kérdés
7 hónapos a babám, üveges borsót evett eddig, de én még nem csináltam neki. Mivel érdemes összekeverni passzírozás után?2013. máj. 15. 11:38
1/4 anonim válasza:
Ha puhára főzöd sima szitán is át tudod passzírozni. Keverheted krumplival, répával mindkettővel nagyon finom :)
2/4 anonim válasza:
kis szűrőn, vagy gézlapon keresztül.
3/4 anonim válasza:
nekünk volt babának való passzírozó, ajándékba kaptuk, moulinex a márkája, csak kézi tekerős a olyan mint a sima paradicsom passzírozó, csak kissebb méret, nem nyomja át a héjat csak a belsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!