Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6 hónaposnak mennyire csináljá...

6 hónaposnak mennyire csináljátok folyékonyra az almát pl?

Figyelt kérdés
Összeturmixoltam,de valahogy nem lett olyan folyékony,mint amire számítottam. Átnyomkodtam kanállal. Még mindig nem volt olyan folyékony, úgyhogy öntöttem hozzá egy kis tejetés átnyomkodtam kanállal. Ti hogy szoktátok?
2015. márc. 13. 07:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene, hogy folyékony legyen? A hozzátáplálásnak pont az a lényege, hogy pépeket kapjanak a babák. Az én gyerekem kifejezetten utálta az összes üveges bébi gyümölcs"pürét", mert túl folyékonyak voltak. Én simán csak üvegreszelőn reszeltem le az almát.

Ha mindent folyékonyra csinálsz neki akkor majd elvárja, hogy a főzelékek is follyanak és add azt is cumisüvegből neki.

2015. márc. 13. 07:56
 12/14 A kérdező kommentje:
azért tettem tejet,mert reméltem,hogy így megeszi. se alam lé,se almás babatea,semmi. utálja az alma ízét :s ma pl. úgy csinált mint aki öklendezik,még mondta hozzá ,hogy gá gá,olyan undorodó fintort csinált,hogy olyat még én se tudok még a hideg is kirázta :D azt hiszem hagyom még az almát,erőszakkal nem tudom beletömni.viszont igazatok van,ma néztem,hogy a tejjel csinált gabonapépje sűrűbb mint az az alma volt (hát amíg még meleg,ahogy hűl,úgy már folyosodik) és azt meg simán megeszi
2015. márc. 13. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Talán az alma savanyú volt neki így elsőre. keress valami édes típust, de ne erőltesd, próbálj főtt répát, sütőtököt, krumplit, magában, nem anyatejjel! Egy-egy kiskanálnyit csak, és szoptatás(ha szopik) előtt, mert utána már elküld a sunyiba az új ötleteiddel! :)
2015. márc. 14. 08:22
 14/14 A kérdező kommentje:
na hát ez az,édeset vettem.direkt a legédesebből a legszebbet vettem neki,reggel próbáltam mikor tudtam,hogy éhes. a hattyúk halálát adja elő :-) inkább éhen marad,de nem kell. baracklét szintén nem issza,ahoz se fűzök nagy reményeket,de azért megpróbálom. (barackot)aztán igen,sütötök,répa reméljük valami csak ízlik neki. örökké nem ehet csak tejet.legalább ha 1 valamit már örülnék :-)
2015. márc. 14. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!