Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Okozhat-e gondot a későbbiekbe...

Okozhat-e gondot a későbbiekben, hogy nem igazán volt fokozatos az ételek bevezetése?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy fokozatosan kellett volna bevezetni az új ételeket, de babám egyszerűen reszketett minden új kajánál, hogy adjak neki még.5 hónapos, már evett krumpli, répa, spenót, sütőtök és alma, őszi- és sárgabarack, áfonya, málna, eper, mindenből üvegest. Gluténnal sem volt gond (búzadarás tejpép).
2015. márc. 12. 20:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Amúgy meg te téneg nem érte?? Nem azzal van a baj hogy x hósan kezted hozzátáplálni hanem azzal amit adsz neki... de látom nehéz a felfogás 😃
2015. márc. 13. 22:20
 32/36 A kérdező kommentje:

[link]

közben megnéztem más oldalakon is, itt konkrétan a Nestlé védőnője mondja el, miről van szó. de amúgy ennyi erővel miért higgyem el, amit te írsz? pff.

nem látok neveket, fogalmam sincs, ki mit írt. bocsánat, ha összekevertelek valakivel, hasonló stílusban írtál/írsz, mint egy másik válaszoló.

és a gyerekemnek nincs szüksége sajnálatra, már most tényleg nem tudom, ki mit írt, de neked is javaslom, hogy ne itt add már ki magadból a mindennapi feszkót.

anyák vagyunk, próbáljuk jól csinálni, de a legtöbb kérdésnél azt látom, hogy vitába fullad a beszélgetés, és mindenki a saját mellét döngeti, hogy csak ő csinálja jól... nem erről kéne szólnia szerintem.

az ilyesfajta személyeskedést, mint amit te is elkövettél az utolsó kommentedben, akkor szokott előjönni, ha már nincs normális érv a tarsolyban. ciki.

2015. márc. 13. 22:23
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Ciki itt sajnos te vagy hogy felnőt nő létedre nincs annyi eszed hogy használd a google-t... édes Istenem de most komolyan ennyre agyon iskolázott vagy.. tömd csak a gyereked....na pá
2015. márc. 14. 08:23
 34/36 A kérdező kommentje:

Ajaj, látom, nem sikerült értelmezni, amit írtam.

Nem vívok szellemi párbajt fegyvertelenekkel.

Au revoir!

(Témát lezártam!)

2015. márc. 14. 08:50
 35/36 anonim ***** válasza:
pf 1,5 kort ìrna 😃 ki mondta hogy hidd el ezek tények nem adunk 1 év alat ilyeneket...szívás
2015. márc. 14. 09:10
 36/36 anonim ***** válasza:
A gyártó azt mond amit akar hisz el kell adni a terméket.
2015. márc. 14. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!