5 hós lesz a babám 10-én. Szerintetek elkezdhetem a hozzátáplálást?
A kislányom kizárólag anyatejes. Igazából azért szeretném már most elkezdeni, mert január 5.-14.-ig minden nap 4 órát távol kell lennem és nem tudok annyi tejet lefejni, ami elég is lenne neki addig, tápszert meg nem szeretnék neki venni, nagyon ellene vagyok. :)
Ha támasztva van a háta már tud ülni, szinte mindent megfog és egyből a szájához emeli, valamint nagyon nyáladzik. Szerintetek elkezdhetem? Ha igen, akkor ti mivel kezdenétek? Egy kicsit izgulok.. :)
Támasztva ne ültesd! Az elején dönthetős etetőszékben etessétek vagy pihenőszékben, nem kell ülve ennie.
Mi tejpéppel kezdtük a hozzátáplálást, ez elég pürés, és az íze sem túl domináns. Aztán jött az alma, krumpli, répa, sütőtök, barack stb... Mi a fiunknál 4 hónaposan kezdtük, igaz addigra már teljesen tápszeres volt, de ha anyatejes lett volna, akkor sem vártuk volna meg a fél évet. Ezt nektek kell tudnotok, nálunk szerencsére könnyen ment, mindent elfogadott, bár nem erőltettük, játéknak fogtuk fel az egészet, nem görcsöltünk rá.
ha támasztva tud ülni a babád akkor nem tud ülni és kárt okozol neki. tilos kitámasztani és ültetni!
ettől függetlenül elkezdheted, 4-6 hó között ajánlott...
gondolom utána olvastál, hogyan is kell, hozzátáplálás majd 1-2 hét múlva lesz, addig csak kóstoltatás, ízlelgetés van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!