Nektek, hogy evett előszőr kanállal?
Figyelt kérdés
Féléves lányomnak adtam előszőr anyatejjel kevert gabonapépet. A naggyját kiköpte,vagy kifolyt a szájából,utána meg lenyalta és cuppogott :s nehéz eldöntenem,hogy nem kérte,mondjuk akkor miért nyalja le,vagy csak ügyetlen még a kanállal. szerintetek?2015. márc. 7. 20:04
1/5 anonim válasza:
honnan a fenéből tudná hogy kell kanállal enni? eddig szopott, teljesen más a technikája... :) nyilván azért cuppogta mert ízlett neki, de csak így tud enni. ezt kell most megtanulnia. ha nem ízlik majd neki, az egyértelmű lesz, konkrétan rajtad lesz a kaja, ő meg elfordul és fintorog... :)
2/5 anonim válasza:
én 5 hósan kezdtem a hozzátáplálást. nagyon ügyesen evett kanállal. nálunk inkább a püré állaga volt nem túl tetszetős, de az adagját (1-2 kanállal) ami kellett megette.
3/5 Ditta323 válasza:
4 hósan kezdtem adni neki üveges ételeket, hamar rájött, higy hogy kell kanálból enni :) amúgy anyatejes. Ami nem ízlik neki attól rázkódik.
4/5 anonim válasza:
Az én kislányom is először úgy cuppogta a kanalat, mintha szopizna, aztán rájött, hogyan kell kanálból enni. Nincs ezzel semmi baj. :)
Ha nem ízlett neki, egyértelműen kitolta a nyelvével (vagy legalábbis megpróbálta), és forgatta a fejét, ne érjem el a száját.
5/5 anonim válasza:
6 hónaposan kezdtük almával
a kanállal rögtön elsőre tudott enni, egy szál gond nem volt, hanem az almával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!