Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Bolti gyümölcsjoghurt mikortól?

Bolti gyümölcsjoghurt mikortól?

Figyelt kérdés
9 hónapos a babám, már kap tejtermékeket, eddig joghurtot/kefírt vagy natúr kapott, vagy tettem bele neki egy kis lekvárt. Lehet már adni neki rendes gyümölcsjoghurtot? Mondjuk Jogobellat?
2015. febr. 19. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 1 évesen adtam neki Jogobellát.

Addig natúr joghurt, de én friss gyümölcsöt tettem bele, nem lekvárt.

2015. febr. 19. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
9 hónaposan még biztos nem adnék. Kap cserpes natúr joghurtot gyümivel vagy házi lekvárral, meg túrót gyümivel
2015. febr. 19. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Zott Jogobella – Élőflórás epres és szamócás joghurt, 9% gyümölcstartalom, 150 g

Összetevők: joghurt 3,5%-os tejből, gyümölcs (eper, eperlé és szamóca), glükóz-fruktóz-szirup, cukor, céklalé-koncentrátum, aroma

Fiatal ő még az aromához, szirupokhoz. Inkább natúr joghurt és házilag tennék bele gyümölcsöt.

2015. febr. 19. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!