Honnan tudom, hogy melyik gyümölcsjoghurt adható a babának, ha nincs ráirva?
Éppen jó neki, csak tele van cukorral az a 6-os csomagosra gondolsz nem?
Bár minden joghurt tele cukor!!!!
A legjobban tennéd, ha venél natúr activiát és turmixolnál, vagy darabolnál bele gyümit amíg van..pl télen banánnal is tök fini és abban tuti nincs cukor.
HA ilyen bolti izét adsz mint a danonino, akkor annyira rászokik az édesre, hogy később majd gondod is lehet emiatt..
Egyébként a babád már bármilyen jogi-t ehet, mert mindegyik ugyanolyan tejből , alapanyagból van.
köszi
én is 10ből 9szer csinálom-csak most egyszer kipróbáltam...igen,a 6os csomag.egyébként natur is megeszi a kefirt,joghurtot..akkor bármi mehet már?
Az én kisfiam 9 hónapos Danone gyümölcs joghurtot adok neki, és Danoninót. Ő szereti ezeket.
De ha aggódsz a cukor miatt, akkor vegyél babajoghurtot, bár az elég drága. És az én fiam nem ette, amit meg is értek, mert megkóstoltam. (Így aztán ki kellett dobnom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!