Mikor jöhet a következő étkezés?
Figyelt kérdés
Jelenleg lassan 3 hete kap szilàrd ètelt, most olyan 110-120 ml között eszik meg. Utàna mèg kap cicit. Az lenne a kèrdèsem, hogy mikortól kezhetem el a következő ètkezès kivàltani? (Lassan 7 hònapos)2015. febr. 16. 13:16
1/3 anonim válasza:
én úgy csinálom hogy 3hétig kóstoltatás utána tápszer, utána egy hétig egyre kevesebb tápszert adtam utána. a hét végére kb 150-200ml kaját megevett és nem kért utána csak vizet. most az uzsonnát fogom kiváltani. lassan 3 hete kap ebédre csak főzeléket. még bevezetek neki egy két ízt és kiváltom az uzsit. tehát röviden kb 4hetente/havonta váltok ki egyet..tehát leghamarabb 7.5hósan váltanám ki helyedben. ebéd után mennyit cicizik még kb? inkább szomjoltásra vagy még éhes?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szoktam mérni, mert anno nem kellett a mérleg, így nem tudom mennyiségre mennyit cicizik. De ha evett akkor rövidebb ideig kell neki a cici. Én úgy érzem, hogy egyet sem szív ki rendesen, így a következő etetésre mindig tele van az a mellem amiből nem evett semmit. Én úgy gondolom, hogy szomjoltásra kell neki. (Meg persze cumizni, mert nem cumizik.) Próbáltam ma, hogy adok neki vizet kaja után, de a cumisüveg sem kell neki, ahogy anno a cumi sem kellett. Így most nem tudom, hogy hagyjam a cicit és esetleg próbáljak vizet valahogy belediktálni vagy ciciztessem ameddig ő úgy látja jónak.
2015. febr. 16. 15:53
3/3 anonim válasza:
nyugodtan ciciztesd. lehet tényleg csak egy kis szomjoltásra kell csak neki. csak azért kérdeztem mennyit cicizik hogy mennyire lakik jól a főtt kajával. mert az én fiam is hogy elkezdtem növelni az adagját egyre kevesebb tápszert evett. először 150ml-t megevett ebéd után rá 2-3napra már 50ml után köpte ki a cumit. másnap már nem kínáltam csak vízzel és 3-4 órát teljesen jól elvolt. de ahogy írtam 1-2hét múlva kiválthatod az következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!