Most miért nem megy a hozzátáplálás?
Ötleteket, tippeket szeretnék kérni.
Valamiért nem megy a hozzátáplálás.
Boti lassan 7 hónapos. Az elején nehezen ment a kanalas evészet, gondolom új volt neki a helyzet.
Aztán szépen belejött, olyannyira, hogy napi 2x tudtam neki pépeset adni kizárólagosan, szóval nem kellett mellé tápszer. Igaz, hogy minden evéskor morog, de szerintem tőlem tanulta, mert minden kanálnál hmmmmm-ögök. :-)
Most meg ott tartunk, hogy kb. 5 kanál után elkezd sírni, krokodilkönnyeket hullat, sőt, van hogy már akkor sír, ha meglátja a kezemben a tálkát-kanalat. Ilyenkor muszáj vagyok neki tápszert adni, mert éheztetni azért nem akarom és túlságosan erőltetni sem a kanalazást. Viszont nem örülök neki, hogy ami eddig tök szépen ment, az most ilyen problémás.
Attól tartok, hogy máris sikerült vele megutáltatnom a kanalas evést.
Pedig van, hogy 2 kanállal eszünk, egyet neki adok, bele is trutyizhat a kajába. Ismeri a tálkáját is, azzal is engedem játszani.
Ötletem sincs, mi lehet a baj, de elkeserít, hogy semmi kanalas kaja nem oké neki... :(
lehet forrón adod mostanság(én babámnak a csak meleg is forró szokott lenni, szinte szobahőmérsékletűen kell adnom)
vagy ínye, torka fáj
vagy új ízeket adsz
vagy betegség kezdete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!