Hippes bébiétel párti vagyok. Kaptam egy rakás Univer-t. Vélemény?
mivel sok olyathallok, hogy határérték feletti rovarirtószert taáltak már bébiételben, meg inkább a drágábbakat vegyük, az a biztos.., nem is tudom merjem e adni a gyereknek, habár azt hiszem ez magyar termék, lehet kevesebb benne az importált áru..
de gondolom nem bio..
én eddig még semmit nem tudtam eladni valahogy..
babakocsiért sincs jelentkező, ruhákért sem, pelusért sem, pedig áron alul vagyok sokszor nagyon
jófogás, meg ilyeneken
A Hipp, Univer, Kecskeméti nagyon jó, bátran adhatod.
Az OVKO-t valóban messziről kerüld!
Anno a hippel volt vmi probléma, most az alnatura egyik termékével, de ezek mindig jót jelentenek szerintem, mert ellenőrzés és visszahívás van.
Nyugodtan adhatod az uni-t is, mi is vegyesen esszük őket és a kecskemétit is (az meg ugyan úgy hipp termék).
A zöldségesnél vett zöldségekben sosem nézik meg úgy a határértéket, mint a bébiételeknél, mégis azokat eszi mindenki. Mi mondjuk megtermeljük, de kevés olyan gyümölcsünk van, ami nem igényel semmi féle kezelést. (pl. a feketeribizli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!