Milyen bébiételt javasoltok? Univer, Kecsekméti stb. Az Univerben nincs cukor, ha jól tudom.
Univert nagyon szerette a kislányom. A kecskeméti és a Hipp között én nem éreztem soha különbséget. Szerintem ezeket a márkákat nyugodtan veheted, és eheti. Persze jobb az általad készített, de mint írod, most olyan helyre mentek.
Valamelyik nap kérdezték, ha esetleg elkerülte a figyelmed, anno egyszer vettem Hamé (Hamanek) bébiételt, nem néztem meg a tartalmát, csak a férjem itthon és ő mondta, hogy nagyon sok hozzáadott cukrot tartalmaz, így ezt kerüld, ha javasolhatom. Mellesleg megkóstolva is nagyon durván édes íze volt. Na persze ez egyéni vélemény, csak gondoltam inkább megírom.
Én a teljesen ismeretlen új íznél egy napot vártam, ha nem lett baja (kiütés, hasmenés, egyéb), akkor másnap odaadtam neki a nagyobb mennyiséget. Bár kislányom nagyon jó evő.
Így első nap adj neki csak pár kanállal, és másnap ha nem volt változás, akkor odaadhatod neki az adagot!
Nem a márka számít, hanem hogy mit tartalmaz, a Kecskemétinek is vannak olyan bébiételei, amiben nincs cukor, el kell olvasni az összetevőket. Egyébként én nem vagyok gyümölcsök terén az üveges kaja híve, főleg nyáron! Nézd meg milyen kevés a gyümölcstartalma, mellette mennyi minden van, rizsliszt meg hasonlók, ha jól emlékszem. Én úgy gondolom egyen tisztán gyümölcsöt, ha elérhető, és most aztán az... Jobban is szeretik a babák is, az én lányom pl meg se nagyon akarta enni, mert már előtte megismerkedett az "igazi" gyümölccsel...
A Hipp-nek is van egyébként őszibarack bébiétele, amiben nincs cukor, én azt vettem annak idején a lányomnak, amikor utaztunk a hozzátáplálás elején, azt már megpróbálhatjátok nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!