A rizst mivel adjam a 6 hónapos kisfiamnak, ha szorulása van?
Ma van a 3. nap, hogy a rizst bevezetem, nem szeretném megszakítani.
Ma adtam Biogaiat, mert megijedtem. :) Egyébként nem sír, csak nagyokat nyög, és elég kemény a kaki.
Délelőtt őszibarackot adok neki, utána megszoptatom. Ebédre rizst szeretnék, csak nem tudom, mivel, segítenétek?
Ezeket vezettük már be: alma, őszibarack, sárgarépa, krumpli, sütőtök, cékla.
Illetve mit vezetnétek be következőnek?
Köszönöm előre is!
Pont az a lényege a kis lépésekben való bevezetésnek, hogy ha valamivel gond van, akkor ne add tovább. Ha a rizs megfogja a pociját én tuti nem adnám, majd később újra próbálod. A rizs hasfogó, a HIPP-nek van direkt hasmenős babáknak való itala, abban is rizs van. A barack az szerintem jó ötlet volt én valami hasonló gyümivel próbálkoznék, ne szenvedjen szegénykém :)a Biogaia, szerintem jót fog tenni a pocijának. Ma nem tudsz venni, de van a Milupának : [link]
ebben ilyen pehelyszerűen van több fajta gabona. Néha a gyümölcspüréi -be szoktam 1-2 kanálnyit rakni, vagy ha olyat csinálok akkor ezzel sűrítek.
Köszönöm!
Akkor ma nem adok már rizst, hanem inkább sárgarépát krumplival. :)
A glutént fosfovit kekszel szeretném bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!