Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges, hogy a tejitaltól...

Lehetséges, hogy a tejitaltól van szorulása 15 hónapos kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Beba junior italt kap a kisfiam 3 hete. Előtte Beba tápszert kapott, tehát márkát nem váltottunk. Egy hete sokszor kakil bogyókat, azt is csak nagy nehezen. Igaz, nem minden nap, van amikor rendes a széklete. Minden nap ugyan azt a mennyiséget issza. Más tapasztalt esetleg hasonlót?
2012. jan. 19. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az én kisfiam is azt issza, és neki rendesen van széklete. Tápszernél nem volt gondotok? Szerintem kérdezd meg a dokit-védőnőt, minden gyerek más, lehet, hogy neki valamiért ez okozza. A simát adod neki, vagy amelyikben méz is van? Esetleg nem lehet attól? Vagy nem adsz neki néha nasizni valami hasfogót, pl banánt? Nálunk akkor vannak bogyók a pelusban.
2012. jan. 19. 22:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Az első doboz volt a mézes, azóta simát kap. De a széklete csak 1 hete kemény. Banánt már nem is merek adni neki, pont a bogyók miatt. Bár eddig még a banántól sem kakilt bogyókat. A tápszerrel nem volt gond soha, ezért nem is akartam márkát váltani. 4 hónapos kora óta (azóta tápszeres)a Bebát issza.

Köszönöm a válaszod!

2012. jan. 19. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Lányomnál is ez volt. Dokihoz vittem és mondta hogy ne igyon ilyen tejitalokat meg tápsereket sem, mert a túl sok fehérje megfogja a székletét. Most 2,5 éves és elértük azt hogy nagyjából 2 naponta kakil, és nem szenved vele. Sok zöldséget próbálj meg belediktálni, jah és rosszabb napokon a szilvalekváros kenyér segített nekünk!
2012. jan. 20. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem is tudtam, hogy ezek megfoghatják a székletét,nem mondta a doki. Nálunk nem volt soha gond, pedig az én kicsim is Beba tápszert kapott már a kezdetektől (nem volt tejem), és utána váltottunk a tejitalra. Ezek szerint mi szerencsésen megúsztuk.
2012. jan. 20. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
A tápszertől soha nem volt szorulása a kisfiamnak. Ezért kérdeztem, hogy esetleg lehetséges, hogy csak a tejitaltól lett?
2012. jan. 20. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!