Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Tápszer felhasználása másképp?...

Tápszer felhasználása másképp? Süti vagy valamibe.

Figyelt kérdés
Kisfiam 9 hónapos múlt, 1 hónapjacnem szopizik és tápszert sem hajlandó inni. Vettem neki több fajtát, egyiket sem. Megmaradt 4 doboz felbontott, majdnem egész tápi. Mit kezdjek vele? Valami sütibe lehet tenni? Vagy valami jó mrgopdás? Nincs szivem kiönteni, igen csak sokba került ahhoz. Egy Hipp, egy Milupa, két babylove.
2014. dec. 18. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább add oda valakinek, aki rászorul. A védönö tud segíteni ebben,
2014. dec. 18. 11:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyat már vittem be, ami 2 zacskós volt, a felbontatlant bevittem. De ami felbontott és már 1 másfél hetes? Az túl higiénikus nem?
2014. dec. 18. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Vagy nagyon gyorsan eladod őket potom pénzért, vagy a védőnőnek adok.

3 hét után már csak cicának, kutyusnak csinálnám meg és adnám, felbontott tasak tovább nem használható.

Én egyébként natúr gabonapépet szoktam bekeverni a tápszerrel, gyümölcs is mehet bele, és így tejpép lesz belőle. Nekem ugyan megissza a gyerkőc, de keveset, így legalább fogy a tejtermék.

Vagy készíthetsz neki "vízbegrízt", sűrűre főzöl vízben grízt, és a kész tápszerrel hígítod.

Főzni, süti, forralni nem jó.

2014. dec. 18. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezt a grízt kipróbálom, bár a tejpép se jön be. Abból is szinte mindet megpróbáltam. Mondjuk azt megettük mi ami maradt. :-)
2014. dec. 18. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Uzsira grízt kapott, a felét megette. :-) Kb 3 kanál tápszer elfogyott! Köszi mégegyszer!
2014. dec. 18. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
A fiam 13 hónapos, de én még a főzelékekbe is tápszert teszek, amit eleve tejjel vagy tejföllel kéne készíteni. Pld. a sóskát nem tejjel, hanem vízzel öntöm fel, és a legvégén teszek bele a tápszerből. A zabkását is így készítem el, és imádja.
2014. dec. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!