Akik hatukon hordozzak a babajukat nem feltek attol, ahogy fordultok veletlen valamibe bele veri a fejet a baba?
Nem, mert figyelek ra. :)
Viszont a tomegkozlekedesen haragszom erte, ha masok nem figyelnek oda es rank allnak nagyon. Sajnos a gyerek nem hatizsak, akit csak ugy fel-lekapdosok, ha felszallok egy buszra.
17 hónapja, vagyis az 1. héttől hordozom a lányom, fél éves korától a hátamon.
Nem emlékszem, hogy bármikor is beverte volna a fejét, hiszen egy hátizsák teteje sem verődik neki semminek.
A fejem magasabban van, ha valami beverődne, hát előbb lenne az :))
Én inkább a többi embertől féltem, valamiért sok idióta ellenállhatatlan kényszert érez, hogy megfogdossa a gyereket kérdezés nélkül, erre nagyon allergiás vagyok.
Boltban nem tudom kivédeni, főleg, ha a sorban szorosan mögém állnak, de ha tudom, hogy csúcsidőben kell buszra szállnom, akkor ilyenkor akármilyen nehéz is, inkább előre veszem, így közbe tudok avatkozni azonnal.
nem, mert odafigyelek.
a cumisra nem tudok mit írni, a lányom visszateszi magának
Hármas vagyok. Nem nagyon láttam hordozott babát cumizni, nekem a kettő valahogy nem passzol össze, hiszen a cumizás általában egy pótcselekvés, amit a sok hordozás nagymértékben csökkenteni tud.
De vállad fölött hátranyúlva vissza tudod neki adni a kezébe a leesett cumit - ha már akkora a gyerkőc hogy el tudja venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!