Egy gyors kérdés. Adnál palacsintát 11 hónapos babának?
Figyelt kérdés
Tojássárgájából, mert azt már evett. Házi tejem van itthon, de picit tennék és több szódát. Egyébként a kelt tésztákat nagyon szereti, abban is szokott lenni 1-2 dl tej.2014. nov. 21. 10:08
11/15 anonim válasza:
Kedves 7., azt gondoltam, hogy nagyon kajanáci vagyok, de most kiderült, hogy nem.
Én hagynám, hogy megkóstolja, de az én lányom egyébként tejérzékeny, szóval biztosan állíthatom neked, hogy tej nélkül is tökéletes lesz.
Orvos vagyok, de tojással sült ételeket ilyenkor már bőven adtunk neki. Sőt, 12 hónapos sem volt még, amikor együtt ebédeltünk a gasztrós orvosunkkal (régi ismerős is, egy családi összejövetelen voltunk együtt), és ő maga adott egy jóóó nagy részt a kislányunknak a sütijéből, amiben nyilván volt tojás is.
De lehet, hogy meg akarta mérgezni.
12/15 anonim válasza:
Adnék,adtam volna akkor is,de nem ette meg,most sem szereti a palacsintát.2 éves:)
14/15 anonim válasza:
Kóstolás szinten simán adnék neki. Pár falat csak nem árt meg. Az én fiamnak rendes tejbegrízt adtam 8hónaposan. Babakakaóval.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Mindegyiket hasznosnak tartom, attól függetlenül, mennyire más a gondolkodásunk :)
2014. nov. 21. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!