Egy gyors kérdés. Adnál palacsintát 11 hónapos babának?
Én 11 hónaposan még semmilyen tejet nem adtam fiamnak.
De ha te már adtál, akkor miért ne? Semmi új nincs benne...
NEM adnék
egyik, hogy kb 8 hónaposan kell beveztni a tojást, annak is csak sárgáját ehet még jó keményre főzve, majd 1 éves kortól kaphat tojásfehérjét
a cukor/só-t nem tudom meddig kell kerülni ami még benne van, eszerint 8-10 hónapig(ő még csak 11 épphogy kategória) más nézetek szerint 2-3 éves korig kerülendő
a liszt sem lenne fehér, finomliszt nálam az biztos
ilyen is van:
"Jó hír, hogy 12 hónapos kortól kezdve palacsintát is süthetünk reggelire, persze a babának ne kakaóval, hanem gyümölcsös túróval vagy tartósítószermentes sárgabaracklekvárral töltsük."
de én almát reszelnék a tésztába :)
7es kisse tulzasba viszed a dolgot :-)
Nalatok nincs fozelek a gyereknek? Kenyeret, kiflit, barmilyen tesztas etelt nem adsz? Tejfolt, turot, sajtot tejtermekeket mar boven adhatja. Egy eves kortol adhato a feherje is a gyereknek kb 1 honap mulva. Szoval ha csinal egy olyan etelt amiben talalhato es ugye meg van sutve ne legyen mar korai. A masik meg a tej nagyon megoszlo. Ha vki nem hajlamos az allergiara, csaladban nem fordult elo, miert ne tehetne bele az etelbe? Gondolom nem egy pohar tejet itatna vele. :-). Teljesen a cukrot, sot fuszereket sem szabad kizarni az etrendbol. Azzal csak azt ered el h kozossegbe nagy, hirtelen dozisba kapja majd meg. Az se jo. Nem agyon kell fuszerezni mindent hanem mertekkel. De persze mindenki ugy csinalja ahogy akarja de azert nagy hulyesegeket ne jelentsunk mar ki.
Amugy igen adnek es adtam is. 11 honaposan ehette mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!