Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Cserpes joghurtot mennyi idős...

Cserpes joghurtot mennyi idős gyermeknek lehet adni? Adhatom azt is rögtön ahogy vezetem be a tejtermékeket?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, 8 hónapos kortól adhatod nyugodtan.
2014. nov. 11. 22:00
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) szívesebben adok azt neki mint bármilyen más márkát, csak nem mertem, nem-e "túl tejes" :)
2014. nov. 11. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Én a mai napig csak azt adok neki ha joghurtról van szó!

Reményeim szerint nincs telecukrozva mint a többi.

2014. nov. 12. 08:29
 4/9 anonim ***** válasza:
De,ugyanúgy van cukrozva viszont a cukor nem méreg,soha nem volt az.A többi joghurt a sok mű anyag miatt rossz,nem a cukor miatt.A Cserpes természetes,a cukor is az.
2014. nov. 12. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem akkor is kevesebb cukor van benne hiszen kevésbé édes. Vagyis mondhatni, hogy a natur joghurt egyáltalán nem édes vagy csak éppen hogy.
2014. nov. 12. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Végül is lehet kevesebb a cukor,de lehet az ízfokozók nélkül érezni intenzívebben édesnek a másik fajta joghurtokat.Mindegy mert a cserpes a legjobb (vagy a top 3-ban benne van az tuti)
2014. nov. 12. 22:39
 7/9 A kérdező kommentje:

"Termékeink tartósítószereket és egyéb stabilizáló, állományjavító, színező anyagokat nem tartalmaznak, ezáltal teljesen egészségesek és az elvárt tulajdonságokkal rendelkeznek – a szavatossági időt is beleértve."

- ez ami lényeg, hogy nincs benne :) és persze nagyon finom is! :) én se a cukor ellen vagyok, hanem a sok mű dolog ellen amiket beletesznek már mindenbe...

2014. nov. 13. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:

egyértelműen a legfinomabb joghurt! :)

és a túró rudijukat kóstoltátok már? az is isteni! :)))

2014. nov. 13. 21:15
 9/9 A kérdező kommentje:
igen :) meg a krémtúró, meg igazából az összes termékük magasan a legfinomabb.. :)
2014. nov. 14. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!