Senki "nem izzad bele" az első kanál etetésbe, csak nálunk vannak gondok?
olyan egyszerűen írnak mindent, adjunk neki először almalét, utána két kanál almapürét, először etetések között, utána jöhet a többi gyümölcs, zöldség, glutén, husi, utána helyettesítésként, evés előtt adjuk, lassan növelve, stb stb.
én örülök, hogy "beleimádkoztam" félkanálnyit elsőre!!!
2. alkalommal már ennyit se tudtam
3-ra meg egyértelműen elutasít.
4-re már meg sem próbáltam.
elvileg meg nem szabad variálgatni a gyümölcsökkel.tehát nem állhatok most egy barackra.
csak olyan érdekes, hogy erről meg nem írnak semmit, csak anyit hogy jó hangulatban csináljuk.
köszönöma tanácsot
én is gondolkodtam lassításon, csak olyan idegesítőek a "határidők" amiket olvasok hogy 7. hónpig pl glutént be kell vezetni, húst, olyan 9. hónap környékén, de csak miutám már gyümölcs és zöldségek skáláján túl van, aztán a déli gyümik, meg a tejterméket már el is felejtettem hol áll időben, meg abból is nat.joghurttal kell kezdeni
szóval igen rá vagyok görcsölve, de így lazítottam, hogy már ki is hagytam inkább..
a székletében az a fél falat is egytől egyig benne volt, mintha semmit nem emésztett volna rajta, de merem remélni, hogy ez normális.
most kapott alma-barack bébiételt (amin csak a barackot érzem)hát az sem kell!
lassan sírva tudnék fakadni
és tényleg pont olyan, mint egy lekvár.
én nem tudnámmegenni, mondjuk az almát se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!