Milyen kanál jött be nektek az első etetésnél?
Figyelt kérdés
Már vagy 5 fajtát kipróbáltunk és egyik sem tetszik a fiamnak!2010. dec. 21. 09:41
1/12 anonim válasza:
Nuby szilikonos fejű, hőre elszíneződő. 3 db-os kiszerelésűt vettem, sokáig csak ezzel evett, és nagyon szerette. A felsorolásban a negyedik fajta: [link]
2/12 anonim válasza:
Volt egy Hippes az ajándékcsomagban (Rossmannos), meg a Dm-ben vettem a Dm-márkásat (5 db-os). Igazából az én kislányomnak teljesen mindegy, mert annyira szereti a hasát.
3/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem a kanál fajtájával van gond, hanem magával a kanalazással. Azt kell megszoknia. Ez pedig egy kis türelmet igényel. Kitartás!
Egyébként nekünk a Rossmannos kanál jött be, illetve a nővérem fiának a 6 évvel ezelőtti, fogalmam sincs milyen fajta kanala.
4/12 anonim válasza:
Eleinte DM hosszúnyelű, de most már (1 éves) sokszor eszik sima fém teáskanállal és villával is.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.már 3 hónapja probálkozonk kanalazni de nem jön össze..a védőnőnk javasolta hogy probáljuk meg más kanállal,de akkor lehet hogy tényleg nem ez a gondja,de már 8 hónapos azért már illő lenne neki kanállal is enni,szerintem.:))
2010. dec. 21. 10:00
6/12 anonim válasza:
MUM elszíneződő fejű, DM-ben vettem. Jó kis hajlított feje van :)
7/12 anonim válasza:
Sima múanyag dm-es 5 volt egy csomagban.
Az én lnyomnak tök mindegy volt, csak a kaja számít.
8/12 anonim válasza:
Csak az Ikeában vásárolt kanál volt jó. Olcsó műanyag, egy csomagban van 5 vagy 6 , de teljesen tökéletesen lehet vele etetni, van mikor előke sem kell mert nem megy félre a kaja.
9/12 anonim válasza:
Szia!
Mi nagyon sok kanalat kipróbáltunk, mire rátaláltunk erre:
Imádja a kisfiam. Igaz, már kell a nagyobb belőle, de jó :)
10/12 anonim válasza:
Coraban vettem "no name", 3 db volt a csomagban, hőre elszíneződik. Azóta már van vagy 5 féle, mindegyikkel szépen lehet etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!