Hozzátáplálás első kanál almalevét hogyan fogadta a babátok? Folytassam?
Figyelt kérdés
Grimaszolt, kicsorgatta a száján, elfodult a kanáltól. Ez normális, vagy pihentessem a dolgot? Lehet, hogy a hozzákevert anyatej romlott volt?2009. jan. 13. 10:55
1/10 anonim válasza:
Nem kell erőltetni, várj 1 hetet, és próbáld újra. Gondolj bele, neki ez teljesen új és szokatlan, de siettesd a dolgot. Minden jót! :)
2/10 anonim válasza:
Szerintem csak savanyú volt az alma.:)
Erőltetni amit nagyon nem kér/nem eszik meg én nem merem erőltetni,nehogy valamit nagyon megutáljon,de én is csak most kezdtem a hozzátáplálást, valaki biztosan tud ebben segíteni neked,hogyan tovább.
3/10 anonim válasza:
persze, hogy fintorog, mert eddig nem érezte ezt az ízt, ez nem azt jeleni, hogy nem ízlik neki, csak még ismeretlen. minden nap adj neki keveset és meg fogja szokni. miért kevered anyatejjel?
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Azért tettem hozzá tejet, hátha jobban elfogadja, meg van egy csomó lefagyasztva, sajnálom kidobni.
De most úgy látom, nem volt jó ötlet.
2009. jan. 13. 11:05
5/10 anonim válasza:
Szerintem se keverd,adj neki mindent "natúr"-an,had szokja az új ízeket!
6/10 anonim válasza:
az előttem szólókhoz még annyit fűznék hozzá, hogy az én láynom 7 hónapos, egy hónapja próbálgatomn, pár napos kihagyásokkal....és ma végre egy harmad alma elfogyott, DE a banánt jobban szereti, az édes, nyugodtan adj neki, és ahhoz frissen fejtem egy pár csepp tejet rá, hogy jobban folyjon, mert a banán nagyon sűrű, nem is turmixolom,( a sok buboréktól, ami keletkezik, túl sokat böfizik, vagy nyomja a hasát) csak jól összenyomkodtam villával és kanállal etetek én is, azt jól teszed.
7/10 anonim válasza:
a tejet majd fel tudod használni a főzelékekhez. a gyümit magában add
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! Holnap megint megpróbálom csak az almalevet.
2009. jan. 13. 11:26
9/10 anonim válasza:
Szia én pont tegnap mentem ezen végig!
Délelőtt megpróbáltam az almát de fintorgott és kicsorgatta, nem is erőltettem tovább, hanem késő délután tettem még egy kísérletet, megmelegítettem két kanálnyit, hát úgy kellett szaladgálnom úgy ette, ordított míg vissza nem értem :D. Ugyanez volt nálunk az őszi+banánnal, délutánra csak úgy cuppogta!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet! Lehet, ki is próbálom ma délután!!!
2009. jan. 13. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!