Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hogyan térjek át a tejitalról...

Hogyan térjek át a tejitalról a bolti tejre?

Figyelt kérdés
Ikreim reggel este tejitalt kapnak. Hogyan kezdjem el adni nekik a bolti tejet? Pontosan mennyit, mivel hígítsam vagy tegyek a tejitalba? Kb mennyi idő az átállás? Milyen tejet érdemes nekik adni?
2014. nov. 10. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy kell bevezetni, mint a többi ételt. Először néhány korty, ha nincs probléma, akkor mehet több. Nem kell hígítani, de én először bio tejet vettem. Ha megisszák, én nem tennék bele semmit.
2014. nov. 10. 08:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Adjak nekik pár kortyot, utána a szokásos tejitalt és mindig egyre több tejet? Milyen tejet, hány %-ost?
2014. nov. 10. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, de 2-3 nap elég az átállásra, ezalatt ki fog derülni, ha gond lenne. A % az mindegy, mert az a zsírtartalmat jelenti, a fehérjetartalma mindegyiknek ugyanannyi.
2014. nov. 10. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
2,8-ast szoktak javasolni.
2014. nov. 10. 09:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!!!!
2014. nov. 10. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnőm úgy mondta hogy 2,8-ast adjak és először felesbe. 0.5dl tej és 0.5dl víz. Aztán napról napra csökkentsem a vizet és emeljem a tej adagot. Közbe figyeljem nem-e pattog ki stb. Nálunk semmi gond nem volt
2014. nov. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!