Nem lehetne szilvával, v ringlóval kezdeni a hozzátáplálást? Hol találok sorrendről infókat?
olyan finom szép nagy kerek szilvát tudok venni, a levéből nem bírtam ki, hogy ne csepegtessek egy kis kanálra neki, úgy ette mintha a hasfájás ellenijét kapná, észre sem vette, hogy ez új íz, szokásosan követelte a tápszert v anyatejet a szokásos étkezést, mint az Espumisan után szokta.
de valahol olvastam először almát, őszibarackot, (többit elfelejtettem) kell bevezetni.
a szilva"nehéz" lenne még neki?
6 hós lesz nemsokára
a babáknak való Espumisan nem olyan mint egy felnőtt gyógyszer, nem terheli a májat, szervezetet, nem kell tőle tartani
a doki az íInfacol-t ajánlotta, de abból soha nem tudtam mennyit adok, mert csepegtetős szívókája van és annak a küloldalára is felragad az Infacol, hol nagy cseppjön, hol kisebb, azzal nem boldogulok
a teától jobban tartottam..
nem értem a kérdést..
az Espumisan csecsemőkre is be van állítva, nem kellenek hozzá külön emésztőenzimek, míg hozzátáplálásnál ezeket a szervezet viszont elkezdi termelni szép lassan egyre többet, így szép lassan egyre több szilárdat ehet
ma egy étkezés előtt kihagytam, hát csak nincs rendben úgy, megint visszajött a kínlódás.
A Biogai után kell néznem még azt sem tudom az mire való..
Az a baj, hogy sokáig adtad neki és nem tud nélküle rendesen emészteni. Vedd meg a biogait. Kb 10 nap mire hat és akkor nyugodtan elhagyhatod a espumisant. Ha nem múlik a hasfájása így sem, akkor jelezd a dokinak, mer más probléma is lehet a háttérben. Anyatejes a babád vagy tápszeres? Lehet, hogy érzékeny a tejre és a tápszer okozza a hasfáját. Az én babám Ha-s tápszert eszik, mert nagy a tejallergia kockázata a családban, ezért nem rizikóztuk meg, hogy a sima tápszerre allergiás legyen. A tejallergia okozhat hasgörcsöt.
amikor kérdeztem hogy hosszú távon alkalmazható e(én is ki voltam akadva, hogy nemtudom elhagyni)a védőnő, vagy doki határozottam mondta, hogy igen!
amúgy anyatejes időkben, kb 3-4 vagy 6?hetesen kezdődött a hasfájósdi és kb 3 hónapos korától pótlom, mostanában (5 hó)meg már szinte csak tápszeres, (van tejem, de csak annyira jó, hogy amíg nincs kész a tápszer szopizik valamennyit, ami megnyugtatja így nincs sírás a tápszer előtt)
köszi a tanácsod(nem semmi hogy a dokik meg egy szót nem szólnak semmiről..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!