Nem lehetne szilvával, v ringlóval kezdeni a hozzátáplálást? Hol találok sorrendről infókat?
olyan finom szép nagy kerek szilvát tudok venni, a levéből nem bírtam ki, hogy ne csepegtessek egy kis kanálra neki, úgy ette mintha a hasfájás ellenijét kapná, észre sem vette, hogy ez új íz, szokásosan követelte a tápszert v anyatejet a szokásos étkezést, mint az Espumisan után szokta.
de valahol olvastam először almát, őszibarackot, (többit elfelejtettem) kell bevezetni.
a szilva"nehéz" lenne még neki?
6 hós lesz nemsokára
Milyen kedves az első... :)
Azért nem szoktak csak szilvát magában, mert meghajt és nem olyan könnyű emészteni sem. Almát, barackot, meggyet, gesztenyét lehet 6 hónaposan. [link]
pont az egyik táblázatban e áll:
4-6 hónapos kortól gyümölcs: alma, őszibarack, meggy, cseresznye,
jÛ minısÈgű, h·mozott szilva
de persze nem akarom én felülírni az orvostudományt..
birom a netes táblázatokat hogy egyik "A"-t ír, másik "B"-t.
az én táblázatom szerint először gluténmentes gabonával kell kezdeni, a linkelt táblázat nem is tesz alapnyagra hangsúlyt
utána 7 hónaposan egyik írj a búzát, roszot, stb, a másik táblázatban ez teljesen üres..
a sütőtök az elsők között szerepel, de arról meg azt hallottam, hogy várni kell vele kicsit.
és igazodjon el az ember!!!
mert ugye még találhatnék 20 másik módszert.
ők persze megint mondanak majd egy megint másik variációt.
lehet majd átrágom magam olyan dolgokon, hogy legalább az meglegyen, mi hasfogó, mi hashajtó , mi könnyen, mi nehezen emészthető, vag ycsak elkezdem almával(milyennel...?), utána nem tudom mi és babakeksz. ezzel kész az első hónap.
amúgy a linkelt táblázaton már meg azt nem értem, ha 6 hósan, 8 hósan kaphat gabonát, 7 hósan miért üres az a hasáb..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!