Miért lesznek válogatósak a kisgyermekek az étkezésben?
Szerintem a felnőttek többsége is csak pár féle ételt szeret igazán, csak már felnőtt fejjel felfogjuk, hogy változatosan kell étkezni ezért olyat is megeszünk, ami nem a szívünk csücske.
A gyerekeket meg még nem érdekli az egészséges életmód :D
Nem tudom ismerősi körödben milyen idős gyerekek vannak, véletlenül nem ovis korosztály?
Egyik rokon oviban volt étkeztető, és nem adhattak piroslekváros kenyeret a gyerekeknek mert nem ették meg. SENKI! Az oka, hogy valamelyik kitalálta, hogy az VÉRES kenyér.
Velem annó elhitették, hogy a húslevesben giliszták vannak, ezért én nem ettem meg a húslevest (cérnametélt) :D
nekem szinte mindent megeszik a gyerekem, nem is értem :)
szeretek főzni, szeretek recepteket olvasgatni, majd kipróbálni, minden nap főzök munka után, hétvégén is.
tehát vannak újak, azt is megeszi. egyedül a krumpli az amit nem, pedig szerintem az az amit minden más gyerek megeszik. de soha nem is ette már, már 5 hónaposan se, de gyakran megkóstolja és nyugtázza, hogy tényleg nem szereti.
egyébként a kedvence a brokkoli, arra gondolok, hogy ufo :D
amúgy soha nem ültettem az asztal felett, nem kényszerítettem, hogy egye meg, ha nem volt éhes agy nem ízlett valami. volt, hogy 2 napig nem evett, de nem könyörögtem. lehet ez is benne van, de tuti nem ez a kulcs, mert mások is csinálják ezt, mégis válogatós a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!