Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ezeket már adhatom a 7 és fél...

Ezeket már adhatom a 7 és fél hònapos fiamnak? A férjem kikészít.

Figyelt kérdés

Levestèszta pèpesìtve, tojàs, bàrànycsont főtt leve, joghurt, sò, gyümölcsjoghurt, csokis gabonapehely tàpszerbe :$.

A problèma az, hogy mindenből, amit eddig adtunk, csak 2- 3 kanàllal eszik. Ha esetleg kicsit többet sikerül ennie, akkor meg kihànyja.

Az imènt felsorolt dolgok màr adhatòak vagy nem? A fèrjemmel ezen vitatkozunk.

2014. okt. 18. 22:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6os vagyok.

egyébként vannak 4 hónapos kortól adható joghurtok, baba joghurt, meg puding is. nem tudom hol lehet kapni amúgy, mikor enyém volt baba (4 éve) akkor (még?) nagy ritkaság volt :) az olyan mint a tápszer szét van benne bontva a tejfehérje, hűtés nélkül hónapokig eláll, szóval nem túl bizalomgerjesztő :D de lehet ilyet kap az a 4 hónapos baba, nem? :)

mindegy is, állj ki magadért, jól csinálod :)

ha meg 1,5 hónapja táplálsz hozzá akkor nem gond, hogy nem tudod kiváltani az étkezéseket, szerintem csak arra figyelj, hogy meglegyen az 5 étkezés (plusz pótlás), a többit meg majd a babád diktálja :)

2014. okt. 19. 19:20
 12/12 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszönöm.

6. A sógornőm házi joghurtot adott a 4 hónaposnak, nem babajoghurtot :S

2014. okt. 22. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!