Melyik gyümölcsjoghurtot adhatóm jó szívvel a babámnak?
Ha nekem lenne gyerekem én nem adnék neki gyümölcsjoghurtot.
Mi gimiben elég sokat beszélgettünk arról,hogy mit érdemes enni és mit jobb ha kikerülünk.
Szerintem nem véletlen,hogy kémián,bioszon és biosz fakton, három különböző tanár tanította,hogy minél kevesebb feldolgozott ételt együnk,mert károsak.Tehát inkább natúr joghurt+lekvár,vagy gyümölcs,mint feldolgozott gyümölcsjoghurt.
Hidd el,lehet,hogy fiatal vagyok de ismerem a tanáraimat és maximálisan megbízom a tudásukban,nem véletlenül tanítják ezt,de ha megnézed a hátulján a címkét,azért te is elgondolkodhatsz rajta,hogy érdemes-e azt a sok e számot enni+ha már eleve gyümölcssűrítményt használnak,aminek jó ha a 25%-a gyümölcs akkor vajon mennyi gyümölcs van a joghurtban?-jó ha egy késhegynyi,a többi ízfokozó meg színezék...Ugyanez a helyzet a felvágottakkal is,akkor inkább vegyél rendes húst és azt tegyél a szendvicsbe,mert abba legalább tényleg fehérje van.
Bocsi,ha kicsit sok voltam,remélem azért érthető mit akartam mondani:D
17/l
cserpest adhatsz neki vagy natur jogit.
A cserpest azért ajánlom jó szívvel,mert alig van összetevője,csak a tej,a gyümölcs,cukor meg még valami,de semmi adalék,semmi mű anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!