Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Melyik gyümölcsjoghurtot...

Melyik gyümölcsjoghurtot adhatóm jó szívvel a babámnak?

Figyelt kérdés
7 hónapos lesz a babám. Elég korán elkezdtük a hozzátáplálást. Sajnos tápis lett 3 hetesen! Szeretném megkérdezni tanácsot kérni ki melyik gyümölcsjoghurtot adtátok adjátok a babának? Márka stb? Az érdekelne melyik számít kevésbé "egészségtelennek". Persze kap natur joghurtot is friss gyümivel. Meg krémtúrót is. Köszönöm a segítő válaszokat!!!!
2014. okt. 6. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én mindig itthon készítem a lányomnak a gyümölcsjoghurtot, de hébe-hóba előfordul, hogy kap boltit is, ilyenkor a már fentebb említett Cserpes márkájút adom neki. Drágább ugyan, mint a többi, de messze a legjobb alternatíva, mert minőségi készítmény.

az almaleves-túrórudis válaszolónak pedig: tudod, a legtöbb élelmiszerérzékenység vagy allergia nem azonnal hanem évekkel vagy akár évtizedekkel később alakul ki, tehát nem tudhatod, milyen károkat okoztál a gyermekednek. A "mi is felnőttünk valahogy és senkinek semmi baja" szintű válaszodhoz pedig annyit fűznék hozzá, hogy nézz körül mennyi emésztőrendszeri panaszokkal küzdő felnőtt él a társadalmunkban: rengeteg tejérzékeny, gluténérzékeny, ilyen-olyan allergiás. Sajnos én is közéjük tartozom, nem tudok egy szem nyers gyümölcsöt sem enni, mert azonnal kiütéses leszek, viszketek tőlük. 3-4 hetesen kezdték nálam a hozzátáplálást (mert akkor ez volt a módi), hogy van-e köze hozzá, azt nem tudhatom biztosan, de erős sejtésem azért akad ..

2014. okt. 7. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy hogy 7honapos vagy 4 hetes! Ezeket nem magamtól adtam neki! Előtte megkezdtem a védőnőt hogy adhatom e neki! Azt mondta nyugodtan csak mértékkel! Heti 1-2 rudi és joghurt nem hiszem hogy baj lebbe! Egyébként is szerintem ritka az az anyuka aki meg ne kóstoltatja e gyerkőccel ezeket a dolgokat!
2014. okt. 7. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!