Adhatok-e 4,5 hós tápszeres babámnak?
sztm. akkor kezd el a hozzátáplálást.
én szoptattam de 4,5 hósan elkezdtük mert már nem lakott jól a szoptatás során. most 5.5 hós és eszi a főzelékeket így kibír 4 órát amúgy már ott tartottunk h. óránként kellett szoptatnom
picit korainak tűnik
és ha tápszerrel kevered a zöldséget, gyümölcsöt úgy sem esz meg? vagy a sütőtökhöz keversz még mást?
Nem nagyon....:( egyszerűen nem kell neki semmi. A tápszer édeskés és ugye , mrgszokta azt az ízt, és így nem kell semmi ami nem "édes" egy kicsit.
Akkor ezt a tejberizs ötletem hagyjam?
Tejet EGY ÉVES kor alatt NE!
Ha van lappangó tejérzékenysége, ezzel lehet biztosan felerősíteni és életreszóló allergiát előidézni.
De egy éves kor után se túl jó a bolti dobozos, inkább házi, alaposan átforralva.
A másik: mézet kifejezetten tilos (ha az édesen gondolkodsz), ugyanis olyan baktériumok vannak benne, amik egy éves kor alatt botulizmust okozhatnak.
Gyümölcs- és zöldségpürékkel próbálkozz. Tápszert lehet tej helyett használni, a pürét keverd össze kb 40 fokos tápszerrel.
De az interneten tonnányi hozzátáplálási táblázat van, olvass már utána egy kicsit, Google a barátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!