Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6 hónapos mennyi bebietelt...

6 hónapos mennyi bebietelt (üvegest) ehet meg? Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Tesztek bele valamit, pl tejpepet? Vagy egyedül is ad annyi tàpanyagot ami egy babànak szüksèges. Napi hànyszor kap? A maradèk esetleg lefagyaszható?
2014. okt. 17. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mi van a bébiételben, és hogy mit kóstolt már a babád. Ha minőségi (pl Hipp) sárgarépát adok neki, abba keverek reszelt almát mert különben székrekedése lesz, és annyit eszik belőle amennyit csak szeretne, mert előtte már kóstoltattam vele az almát, sárgarépát külön külön. 1 nap még csak 1-szer adok neki, nem akarom elsietni mert korababa, kicsit érzékeny a pocakja, de a nagyobbiknál is így csináltam, először kiváltottuk az ebédet, utána fokozatosan elkezdtem uzsonnára is rendes kaját adni neki. De mindenki másképpen csinálja. Én szoptatás előtt etetem, mert akkor éhes és jól eszik, de van ismerősöm aki szoptatás után eteti, mert kevés a teje és inkább csak pótolni akar, minél tovább szoptatni szeretne. Olyat is ismerek aki 2 szopi között ad rendes kaját, ennek az okát nem tudom, de biztos van ennek is értelme. Az üveges kajába nem teszek tejpépet, így is elég laktató. Max ha hízlalni szeretnéd a babát akkor tegyél bele kicsit, de a tejpép édes, főzelékhez nagyon nem illik. Biztos lefagyasztható, minden lefagyasztható, de a bébiételeket még másnap is megehetik ha hűtőben tartod (az üvegre le van írva hogy hogyan), ők még nem unják meg ha többször ugyanazt eszik.
2014. okt. 17. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Lányomnak 7 hósan mar 3 étkezése ki volt vàlltva . 3x 190 grammot evett.

6 hósan 2 x 190 gr :)

Nem tettem tejpépet bele, mert utalja . Meg most is pedig 1 éves :D

2014. okt. 17. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!