Viki 93 kérdése:
Adhatok-e bébiételt a 3 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 10:12
3/9 anonim válasza:
nem, 6 hónapig csak anyatej. (tápszernél nem tudom hogy működik) :)
miért akarsz adni? éhes a gyerek, vagy csak "éhes szemekkel" nézi hogy milyen jót eszel? :) :) nagyon tudják mereszteni a szemüket lakmározás láttán, de ez csak csodálattal teli csodálkozás, ne tévesszen meg :)
4/9 anonim válasza:
Még várj egy kicsit de egyébként se bébiétellel kezdj hanem reszelt alma levével.Elsőre csak egy két kiskanál.Ha nincs semmi baj akkor pár nap múlva egy kis reszelt alma,aztán krumpli,répa.Kóstoltasd szép lassan.
5/9 anonim válasza:
Szoptass ha nincs tejed akkor vásárolj anyatejet de ne adj neki bébiételt!
6/9 anonim válasza:
Ha nincs tejed, akkor vegyél tápszert. Ha tápszeres, akkor is csak 4 hónaposan kezdj el kóstoltatni, úgy ahogy előttem már leírták.
7/9 anonim válasza:
3-3,5 hónaposan már el lehet kezdeni a kóstoltatás, gyümis bébiétellel.
8/9 Deey válasza:
Hasonlóan az előttem szólóhoz, én sem hiszem, hogy el kellene zárkózni a korai hozzátáplálástól. Idősebb szakmabeli rokonom szerint az egy modern és nem túl jó felfogás, miszerint 6 hónapos korig csak anyatej és más semmi. A rostos gyümik bevitele segíti a pici emésztését is. Persze eleinte csak 1-2 kanállal fog menni egy jó darabig. Az én babám már sajna tápszeres, és emiatt szorulásos, most 3,5 hós, és adok neki szilvát és barackot. Szorulás megoldva, és egyébként is jónak tartom, hogy korábban ismerkedjen az ízekkel. Napi 1x adok neki pár kanál gyümit. Ha anyatejes lenne, akkor is bepróbálkoznék.
9/9 anonim válasza:
Az én kislányom még csak 2hónapos lesz de már a kisujjamat a levesekbe belemértom és a szájához érintem nem nyeli le csak izlelgeti.. Anyukám javasolta , jah és hozzá teszem a picurkám ahoz képest hogy csak 2 hónapos lesz már 5 kg felül van.. 3 hónapos korában már én is próbálgatom majd neki a babi ételeket,persze én csak azt fogom neki adni amit én csinálok ..az üzleti bébiételekben nem bízok. :/ az a biztos amit én csinálok:) jah és ez a 6 hónapos időszak hogy akkor kezdjen el enni bébiételt fogyasztani az csak azoknál van akinek gyenge szervezetű babája van. nem értem miért kéne adjon egy anyuka ha kell ha nem 6 hónapos korába adnia a bébiételt a picijének ha már 3 hónaposan akkora mint egy 4-5 hónapos.. amenyi baba annyi féle :/ az unokatesom kicsije 1-és fél évesen kezdett el járni, a barátnőm kislánya már 10-11 hónaposan már igaz kis anya segitséggel de már járkált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!