7 hónapos babámnak adhatok 8 hós bébiételt amiben darabok vannak ha nincs foga? Egyébként ha én főzök neki, se tudom teljesen homogén péppé nyomkodni a banánt pl, vagy a zöldségeket.
Figyelt kérdés
Az almát pedig csak reszelem, az is kicsit darabos, szóval adhatom a 8 hónaposat? Elfogadni elfogadja az ilyen pici darabosat, már próbáltam, látszik hogy nyammog rajta, de nem öklendezik vagy ilyesmi. A férjem vette tegnap véletlenül vagy 4 darabot belőle, és utazunk el szóval azt vinném és nem főznék. Miért csak 8 hónapos kortól adható az? Ártok vele vajon ha odaadom neki?2012. márc. 20. 06:59
1/6 anonim válasza:
Nem kell ennyire drasztikusan venni, odaadhatod nyugodtan. Attól, mert nincs foga, meg tudja rágni az ínyével.
2/6 anonim válasza:
Nem ártasz vele,nyugodtan oda adhatod neki!!!!
4gyermekes
3/6 anonim válasza:
8 hónaposnak már nyugodtan adhatsz abból is,amit magatoknak főzöl. Darabosat már 5 hónapos kortól lehet adni,ha puha. Az ínyével el tudja majszolni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi !! Akkor miért van ráírva?
2012. márc. 20. 07:28
5/6 anonim válasza:
Mert vannak olyan ételek amik nehezebben emészthetőek és az az ajánlás, hogy 8 hónapos kortól adjuk (marha, sertés). Vagy pl tejterméket is tehetnek már egy 8 hónaposnak való bébiételbe (sajt). Nézd meg az összetevőket, hogy biztos ne legyen benne olyan amit még nem kóstoltattál. Nem lenne szerencsés, ha emiatt ordítaná végig az utazást.
6/6 A kérdező kommentje:
ja értem, köszi!!!:)
2012. márc. 20. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!