6.5 hónaposnak véletlenül nem csirkés, hanem pulykás bébiételt adtam, ami csak 7 hónapos kortól adható. Nem akkora hiba, ugye?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem, nem baj. Bár nem volt szándékos, véletlenül rossz üveget vettem le a polcról (csak akkor kap üvegeset, ha nem volt időm főzni, és ma pont rohanásban voltunk). Utólag vettem észre, hogy pulykás, nem csirkés volt. Még nem evett soha pulykát, de megette az egész üveggel, simán, gond nélkül. Barackos pulyka volt. Annyira nem lehet nagy baj, ugye? Csak két héttel fiatalabb.2014. jún. 4. 18:28
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, én is megmosolygom magam, és fél éve szerintem kinevettem volna egy ilyen kérdést. Most meg már járkálok egy ideje fel-alá, lesem, de semmi baja :) anya lettem és megzakkantam bele, szerintem :))))) Köszi a türelmes válaszokat! :)
2014. jún. 4. 18:35
4/7 anonim válasza:
Mi baja lenne?baromfi mindkettő...
5/7 anonim válasza:
Nem követtél el bűnt, nem lesz semmi gond, nyugi.:)
Amúgy az a 2 hét már nem igazán oszt vagy szoroz bármit is, a másik meg, hogy emberi tulajdonság tévedni.:)
6/7 anonim válasza:
Semmi baj! Ez nem olyan, hogy hétfőn nem eheti, kedden meg már eheti, mert akkor tölti a 7. hónapot.
7/7 anonim válasza:
Nem kell napra pontosan betartani ezt a hozzátáplálás dolgot... nem az anyaságba zakkannak bele az emberek hanem a hozzátáplálás témába! 8hónaptól engedig a babajoghurtot(későn tudtam meg) de az üvegre 7hó van irva...én 6,5hósan adtam neki....szereti a mai napig csirkemellel kezdtük 5hósan,1hónapja kap pulykásat és marhásat is..most 9hónapos lesz 9.én. védőnőt utólag kérdeztem ehet e marhát zöldbabbal és igen ehet pedig 10hó van az üvegre írva...csak lazán és relaxálj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!