Ki mikor váltott ki étkezést?
Figyelt kérdés
Védőnő szerint majd az első kiváltás a főzelékkel legyen délben( ami nálunk fél2kor van) , délelőtt gyümölccsel ne váltsam ki a tápszert. ÉS a délelőttit mikor lehet kiváltani teljesen? Ez azt jelenti hogy minden gyümölcs után adjak neki vmennyi tápszert amennyit elfogad?2014. okt. 8. 10:45
1/1 anonim válasza:
én egyszerűen úgy váltottam ki, amikor volt kedve annyit enni belőle, hogy nem kért már utána tápszert.. mert igen, mindig megkínálom még most is, hátha még éhes... van amikor még eszik utána van amikor nem... főzelék-gyümölcs mellé 3. étkezés kiváltására én adok neki különböző ízesítésű tejpépeket is :) (6 hónapos )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!