Akinél szopi után van/volt a szilárd étel, mennyi idő után váltott ki egy étkezést?
Figyelt kérdés
Azon anyukák tapasztalatát várom, akik szopi után fél-egy órával adták a szilárd ételt. mennyi idő után szokott le a babátok a ciciről, és volt elég neki a szilárd kaja? Mi 6,5 hósak vagyunk, 3 hete kezdtem a hozzátápit.2009. márc. 5. 08:00
1/2 anonim válasza:
Átlag két hét egy étkezés kiváltása, de persze babától függ. Nálunk bejött, de én mindíg előtte adtam. Ha az a cél, hogy elhagyjátok a szopit, akkor szerintem előbb add a szilárdat és utána szopi. Ha már nem kér tejcit, akkor kiváltottad azt az étkezést. Egy adag szilárd kb 150 g, de ez is csak átlag. Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Előbb a szilárd kajcsit add, utána meglátod, hogy kell-e neki még cici. Tényleg babától függ. Nekem második nap benyakalt főziből annyit (kb. 180 g), hogy nem is próbáltam már utána cicit adni neki, mert tudtam, hogy ennyi elég. Utána 3-4 óra múlva cicizett legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!