Babátoknak hozzátáplálás kezdeteként melyik étel volt a favorit, azt hogyan készítettétek el és mennyi idő alatt váltottatok ki egy étkezést?
Őszibarack alma illetve őszibarack banán alma :)
Még most is imádja pedig 2 éves...hmm.
Amúgy ez bébiételes volt, nem kellett készítgetni.
Próbálkoztam reszelt almával azt nagyon utálta, úgyhogy hanyagoltam egy darabig.
Aztán lehet répát magában vagy krumplival, vagy almát krumplival esetleg.
Ezeket (répa, krupmli)vmi saját kis edénykéjében érdemes főzni eleinte, kevés főzővízzel.Mikor jól megfőtt, botmixerrel kevertem össze és a főzővízzel visszahígítottam hogy olyan jó pépes legyen.
Mondjuk nekem utálta eleinte akármit próbáltam, 7 hónapos volt már mire egy fél kisüveges bébiétel mennyiséget megevett végre, és utána is csak szép lassan haladtunk.
Amúgy lehet megsütött sütőtök belét kikaparva azt is keverni a répával, krumplival, almával.
van kis főzőedénye amibe főzöm neki azt a hatalmas adagot. :)
a bébiételt sajnálom kibontani mert annyit nem eszik meg (2 kanál) ha másnap is az 4 kanál a többi meg menne a semmibe. vagy te hogy oldottad meg?
kösz
Banán, őszibarack, körte, mindegy csak édesnek kellett lennie
De az én lányom nem kóstolgatott, hanem nyomta befelé ezerrel ezeket.
A zöldségeket viszont csak későb szerette meg, eleinte édes gyümölccsel ette amit egyáltalán megevett.
Most 9 hóbanapos és megeszik mindenféle zöldséget(főzelék
Mellet még 4x szopik.
Az első vagyok, ja az igaz amit írsz de mondom nálunk érdekes mód csak a bébiételes változat jött be, ha én nyomtam össze neki a barackot meg banánt, azt köszönte utálta és tényleg csak 2 kanállal lehetett beleimádkozni.
Nem akarlak rábeszélni a bébiételre, mert mindenhol azt hallani hogy a legjobb amit az anyuka főz a babának stb.
de mondom az én fiam csak azt fogyasztotta.
Egyébként pici hipp-es üvegest vettem ami 4 hós kortól van az nagyon kevés mennyiségű, nem a nromál bébiétel kiszerelés, és egy napot eláll hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!