Ki milyen nevü joghurtot ad a babájának? És hány hónapos kortól?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 16:39
1/8 anonim válasza:
Kizárólag natúr joghurtot, főleg azt, amit itt a helyi tejüzem gyárt (az Őrség szélén lakunk), mert az ahhoz használt tejet nagyjából tudjuk, ki termeli meg. Ha olyat nem kapunk, akkor más "kommersz" márkát, pl Farmer vagy a piros-fehér-zöld "magyar" nevűt.
Kb 7-8 hónapos kortól kapták.
2/8 anonim válasza:
Én Jogobellát adtam. A natúr joghurtot sosem ette meg. 8 hónapos korától kapta a fiam.
3/8 anonim válasza:
Danone natúr joghurt de gyumit pépesítettem hozza . 8 hós korában kapta először . De nem mindig kapja.
Én a humana ill. Nestlé babajoghurtot veszem neki. 6 hós kortól.
Es a pudingot csokis vaníliás 8-10 hós kortól.
4/8 anonim válasza:
Cserpes natúr joghurtot 8 hónapos kortól.Gyümölcsöt is szoktam hozzákaverni.
5/8 anonim válasza:
Mi a Nestlé és Humana babajoghurtjaival kezdtük, aztán 10 hónapos kora körül kapott először "felnőtt" natúr joghurtot, magában is szépen bekanalazza, de sokszor kap gyümölcspürével összekevert változatot is. (itthoni gyümölcsből)
6/8 anonim válasza:
7hónaposan kapott Humana babajoghurtot,majd 11hónaposan adtam neki Natúr joghurtot ,gyümölcs pürével. Imádja! Semmi danone,jogobella és más agyon cukrozott,színezett sz.rt nem adok neki . Minek amikor magad is készíthetsz egészséges joghurtot? Nem eszi meg? Gondolom előbb kóstolattad vele a cukros joghurtot mint a natúrt.
7/8 anonim válasza:
2-es vagyok. Gondolom nekem szántad a kioktatást utolsó. Először natúrt kapott természetesen (képzeld nem vagyok hülye), de nem kellett neki. Erről ennyit, nem kértem a véleményedet, úgyhogy ne pazarold rám mérhetetlen eszedet.
8/8 A kérdező kommentje:
Én még semmilyen joghurtot sem adtam a babámnak!De akkor valószínü,hogy mi is a natúr joghurttal kezdjük! :-) Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 28. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!