Nem eszi meg a tápszert csak a tejet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves. Eddig megette a tápszert, azonban pár napja nem hajlandó azt megenni, amit eddig kapott. Vettem neki egy másik fajtát, amire mindenki esküdött, de azt sem hajlandó megenni, eldobja a cumisüveget, amint beleszív, és érzi, hogy tápszer. Ma reggel elkeseredésemben megpróbáltam a tejet, és úgy ette, mint aki sosem evett finomabbat. Nem korai még neki? Azért adtam tejet, mert már nem tudtam mit csinálni vele, de ezt meg megeszi.
Vélemények?
Köszönöm!
2014. aug. 23. 09:49
1/5 anonim válasza:
Miért lenne korai? Mi már pár hónaposan kaptunk tejet, és nem lettünk allergiásak.
De nem azt mondják, hogy a babák allergiásak lesznek a tejtől, hanem csak azt, hogy lehetnek. Nagy különbség.
Ha nem lesz tőle hasmenése tartósan, vagy kiütései, akkor semmi bej vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Csak azért aggódom, mert a védőnő még nagyon tilt tőle, azt mondja, majd csak 14-15 hónaposan adjam csak.
2014. aug. 23. 10:06
3/5 anonim válasza:
Ha van laktóz- vagy tejfehérje allergia a családban, akkor valóban később érdemes bevezetni és kisebb adagokban.
4/5 anonim válasza:
Én örülnék,ha az enyém legalább a tejet inná,de semmit,se tápszer,se tejpépek,semmi lehet ízesis semmilyen formában.Ha nem pöttyös tőle,nem fáj a pocoja szerintem adhatod,nekünk is 15 hót javasoltak.13 hós most
5/5 anonim válasza:
Szia! A kisfiam pont egy évesen tette le a tápszert! Próbáltam ízesíteni is neki mindenfélével, de semmi. Mint nálad: megérezte, hogy mi van benne, de el is lökte azonnal. Viszont ő a tejet, kakaót, stb. nem issza meg!!!! Csak tejből tejbegríz, zabkása, tejberizs, stb. Eleinte 1/3 víz-2/3 tej, utána már nem hígítottam a fentiekhez. Én azért nem aggódtam, mert nálunk a családban nem volt allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!