Ha most töltötte a 3. hónapot és még tejet és tápszert kap, akkor még a 0 hós üveget vegyem váltásnak? Minek kell a lyukméretet változtatni nem is értem.
állítólag 1-2 hónap múlva illene cserélni a cumirészét
de akkor már másik üveget is veszek, nem csak cumirészt
még ezt használom:
lehet 250 ml-es jobb lenne lassan
csak ahogy elnézem 4.hónaptól vannak üvegek a nullások után, de azok nagyobb lyukméretűek, ha jól olvastam a terméken.illetve cseppecskék jelzik, mint a tisztasái betéteken..
és pedig 4 hónaposan még nem főzelékeztetetm, meg üdítőztetem, hogy nagyobb lyuk kelljen..
én nem értem hogy van ez
A nagyobb lyuknál gyorsabban csepeg a folyadék belőle ha szívja. A pici babának azért nem jó, m több folyadék kerül a szájába ugyanakkora szívásnál és lehet félre megy neki.
A nagyobb babának meg már jobb, ha nagyobb a lyuk, könnyebb szívni is, gyorsabban megy, nagyobb kortyokban tudja inni az italt belőle.
Nekünk már a nem lyukas, hanem az X-es van, na abból pikk-pakk megissza a tejet, kakaót, a sűrűbb tejitalt.
Szóval igazából azért is kell váltani, m nagyobb a baba, nagyobb kortyban tud inni, könnyebb neki úgy.
A legnagyobbat meg ráérsz megvenni ha szükség lesz rá.
köszi
akkor még a nullásat veszem
mert még manapság is félrenyel
*szopizásnál
a nullás üvegnél nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!