Valaki segítene? Kivagyok a védőnőmtől!
21.-én lesz 5 hónapos a fiam,csak anyatejes a v.nőm már 3.5 hónapos korban mondta lassan főzelék kóstolás majd megbeszéljük. azóta 1* találkoztunk azt is csak azért mert kiharcoltam h. nézze már meg a gyereket...
kb. 2 hete 1-1/2 óránkét éhes a fiam olyan 80-100 -at eszik este kap tejpépet + szopizik éjjel 3 óránkét szopik 130-160-között.mondtam a v. nőnek erre majd megbeszéljük a főzit... de meddi várunk még vele? normális h. óránként éhes a gyerek?
vnnak olyan iőszakok, amikor mindig enne, adni is kell neki, fejlődési ugrásnak hívják, 3 hetesen, 3 hónaposan, meg 6 hónaposan van úgy emlékszem
a védőnős részről annyit, én eleve mindenkitől, mindenhonnan tanulok előre, a védőnőt számításba sem veszem.
egyenlőre azokon vagyok, hogy mit nem szabad
1 évekorig nem szabad a tej, glutén (liszttel sűríteni),banán
10-12 hónaposig nem szabad a borsó,bab, csak 12-24 órás áztatás után, átpaszírozva, főzőlevét nem odaadni, stb
Nem kell a védőnő engedélye a hozzátápláláshoz, kezd el, ha úgy érzed itt az ideje.
3-as! A glutént 7 hónapos korig be kell vezetni, nehogy 1 éves koráig várj, banánnal sem kell 1 éves korig várni.
Köszi a válaszokat!
az almát és a barackot már kóstoltuk (nem mondtam meg neki)kaptam desszerteket az egyik banános és 5 hós van rajta.gondolom krumpli, répa ilyenek ugye?( nem akarom egyből az üvegest adni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!